Pengakuan Seekos Aku

Setiap imej dan hasil penulisan yang terdapat di dalam blog ini adalah hak milik tetap pemilik blog. Ia tidak berkaitan secara langsung mahupun tidak dengan sesiapa yang masih hidup ataupun yang telah tiada lagi (atau dalam proses tiada lagi di dunia). Jika terdapat persamaan maka ia hanyalah sekadar kebetulan semata-mata. Malah pemilik blog juga tidak memperakui sebarang imej atau penulisan yang terlebih dahulu telah diakui bukan dimiliki oleh pemilik blog. Lantas sebarang unsur penggunaan imej dan hasil penulisan tanpa pengesahan pemilik adalah ditegah sama sekali.

Thursday, 10 May 2012

Notis Berhenti Berblogging

Dear Psoriasis,
Rasanya dah cukup lama aku x update blog ni. Realitinya ia agak sukar untuk handle 2 buah blog dalam masa yang sama. Yap, aku ada blog utama lain selain blog ni iaitu http://mynameisnazir.blogspot.com. Even sepanjang aku x update blog ni aku masih lagi talks about psoriasis diblog yang satu lagi tu. Cam mana aku leh tak menulis about psoriasis jika psoriasis itu memang ialah aku sendiri ar kan?

Maka hari ni aku nak update kata bahawa ini ialah post aku yang terakhir dalam blog ni sebab after this kalau korang nak tahu perkembangan aku just pergi ke blog utama tu. Berikut ialah beberapa cerita aku tentang apa yang berlaku pada aku dan psoriasis sepanjang aku x menulis dalam blog ni:

POLKA DOT SKIN
PIL TAHAN SAKIT
RESIGN..? AGAIN...?
GOOD MR. NAZIR
LAB RAT
REALITI
AWAN KEHIDUPAN
BEING NORMAL HUMAN


So kalau ada masa lawat ar blog aku di http://mynameisnazir.blogspot.com

No comments:

Post a Comment